Hartman Milaan/GI Trinxa ronde verstelbare tuinset – Ø148 cm.

1,739.00

Artikelnummer: 407918f111a4 Categorieën: ,

Beschrijving

Hartman Milaan/GI Trinxa ronde verstelbare tuinset – Ø148 cm.
Op zoek naar een prachtige tuinset waarin je niet alleen kunt dineren, maar ook kunt ontspannen? Dan is deze Trinxa/Milaan tuinset een ideale keuze voor jou! De Milaan tuinstoelen van Hartman zijn comfortabel en hebben een verstelbare rugleuning. Door de verschillende standen kan iedereen zijn of haar ideale zithouding vinden! De Trinxa tuintafel heeft een unieke look die zeker de show steelt. Door de gebruikte materialen in deze tuinset heb je er bijna geen onderhoud aan. Dat is pas écht ontspannen genieten van je nieuwe tuinset. Je kunt met 6 personen aanschuiven, wat zet jij op tafel? Bestellen kan direct online! 
Eigenschappen Hartman Milaan verstelbare tuinstoel
Hartman staat bekend om zijn kwalitatieve stoelen, waar de Milaan één van is. Deze exclusieve stoel is voorzien van een prachtige afwerking en natuurlijk een optimaal zitcomfort. Deze standenstoel heeft een actieve zit met de rugleuning omhoog en kan ook gemakkelijk in een relax stand geplaatst worden. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium met een beschermende coating. Met deze coating krijgt deze stoel ook zijn mooie kleur die Xerix wordt genoemd. Het rug- en zitgedeelte is gemaakt van textileen. Een comfortabel materiaal dat tegen de weersinvloeden kan. Voor extra comfort is het mogelijk om tuinstoelkussens voor deze stoel aan te schaffen! 
Eigenschappen Trinxa tuintafel rond
De Garden Impressions Trinxa tuintafel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het frame van de ronde tuintafel is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een beschermende poedercoating. Aluminium heeft een lange levensduur en is super sterk. Het onderstel en tafelblad zijn bekleed met Imowood planken. Dit materiaal is een stevig kunststof dat afgewerkt is met een coating met een niet van echt te onderscheiden houtnerf. Hierdoor lijken de planken op écht teakhout. Het voordeel hiervan is dat je er geen onderhoud aan hebt. De planken kunnen niet gaan rotten en hoeven verder niet behandeld te worden met olie. Het tafelblad is eenvoudig af te nemen met een sopje en een zachte doek.
Deze tuinset bestaat uit:
6x Hartman Milaan verstelbare tuinstoel
1x Garden Impressions Trinxa ronde tuintafel – Ø148 cm.
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal