Hartman Milaan/Silva 240×115 cm. ovale tuinset – 7-delig

1,789.00

Artikelnummer: 69916eee2760 Categorieën: ,

Beschrijving

Hartman Milaan/Silva 240×115 cm. Ovale tuinset – 7-delig – Verstelbaar
Creëer een stijlvolle en functionele buitenruimte met de Milaan/Silva verstelbare tuinset. De verstelbare en opvouwbare stoelen hebben een uniek gebogen ontwerp en zijn gemaakt van duurzaam aluminium en textileen. De tafel heeft een stevig aluminium frame en keramische tegels voor een industriële uitstraling en biedt voldoende ruimte voor 6 personen. Maak je buitenruimte compleet met deze comfortabele en trendy tuinset. Je kunt deze tuinset direct en gemakkelijk online bestellen! 
Eigenschappen Milaan standenstoel
De Milaan standenstoel van Hartman is een exclusieve toevoeging aan ons assortiment. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dat gaat lang mee en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Wel zo fijn als je onbezorgd wilt genieten van je nieuwe stoel! De zit- en rugleuning zijn gemaakt van textileen. Een kunststof doek dat comfortabel zit. De stoel is in verschillende standen te plaatsen, zodat je altijd de juiste houding kunt vinden. Ook is deze tuinstoel opvouwbaar, wat meenemen en opbergen erg gemakkelijk maakt! De afwerking maakt deze stoel zo uniek, met gebogen randen aan de bovenkant en aan de zitting. 
Eigenschappen ovale tuintafel Silva
Het ovale blad van de Silva tuintafel is gemaakt van keramiek en biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak. Het keramiek is bestand tegen krassen, hitte en vorst, waardoor de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. De tafel heeft een afmeting van 240 x 115 cm. Waardoor er genoeg ruimte is voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten. 
Deze set bestaat uit: 
6x Hartman Milaan verstelbare diningstoel
1x Silva tuintafel ovaal – 240×115 cm.
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal