Hartman Napoli verstelbaar/Nevada 240×100 cm. tuinset

1,289.00

Artikelnummer: fcc418c464c3 Categorieën: ,

Beschrijving

Hartman Napoli/Garden Impressions Nevada 240×100 cm. Tuinset – verstelbaar
Ontdek de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit met Napoli/Nevada tuinset. De Nevada tuintafel van Garden Impressions straalt de warmte en schoonheid van hout uit zonder het gedoe van onderhoud.  Met zijn afmeting van 240 x 100 cm biedt deze tuinset voldoende ruimte voor gezellige diners met 6 tot 8 personen. De verstelbare en opvouwbare Napoli tuinstoelen van Hartman zorgen voor ultiem comfort en een eigentijdse uitstraling. Creëer een verfijnde sfeer in je tuin en geniet van heerlijke maaltijden, ontspanning en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Bestel vandaag nog en transformeer je buitenruimte in een waar paradijs van comfort en stijl! 
Eigenschappen van de Hartman Napoli tuinstoel
Deze verstelbare tuinstoel heeft een stevig aluminium frame, tussen dit frame is een stevig textileen doek gespannen. Dit doek zorgt ervoor dat de stoel erg lekker zit. De stoel is in meerder standen te stellen zodat deze perfect geschikt is om in te dineren en na het eten lekker in de relax stand te zetten. Het textileen doek is erg gemakkelijk schoon te maken. Kortom een onderhoudsvriendelijke tuinstoel die ook nog eens lekker zit!
Eigenschappen Nevada tuintafel
Het frame van de tuintafel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Nevada tuintafel is gemaakt van polywood. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Dit kan namelijk schade veroorzaken. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.
Deze set bestaat uit: 
6x tuinstoel Hartman Napoli – Verstelbaar
1x tuintafel Garden Impressions Nevada 240 x 100 cm.
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal