Hartman Salvatore/Baltimor 220 cm. verstelbare tuinset – 7-delig

1,749.00

Artikelnummer: 8739158757a1 Categorieën: ,

Beschrijving

Hartman Salvatore verstelbare tuinset
De 7-delige tuinset bestaat uit de Baltimor tuintafel (220 x 100 cm.) en de Hartman Salvatore verstelbare tuinstoelen. Beide producten zijn bestand tegen diverse weersinvloeden en gaan jarenlang mee. Geniet van een smaakvol diner of een gezellige borrelavond met vrienden of familie. Het kan allemaal met deze stijlvolle Hartman tuinset.
Eigenschappen Baltimor tuintafel
De Baltimor tuintafel biedt met zijn lengte van 220 cm. Plaats aan 6 personen. Je kan eventueel met 8 personen dineren door gebruik te maken van de kopse kanten van de tafel. Het frame van de Baltimore tuintafel is vervaardigd uit stevig aluminium. Voor extra bescherming is het frame behandeld met een coating welke kras- en stootvast is. Aluminium is perfect geschikt voor buitenshuis en kan niet verroesten. Daarnaast heeft het weinig onderhoud nodig en gaat het jarenlang mee. Het tafelblad van de Baltimor tuintafel is gemaakt van “”ceramic on glass””. Dit is een keramiek laagje dat op een geharde glasplaat wordt aangebracht. Beide materialen zijn bestand tegen diverse weersinvloeden en perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Wanneer het tafelblad vies is geworden kun je deze het beste schoonmaken met water en een zachte doek. Voor een grote schoonmaakbeurt kun je een neutraal reinigingsmiddel toevoegen. Gebruik voor het schoonmaken nooit schuurmiddelen zoals een schuursponsje. Dit kan namelijk vegen en vlekken veroorzaken die er niet meer uit gaan. Gebruik nooit een hogedrukreiniger. Door de hoge waterdruk kan het materiaal aangetast worden.
Eigenschappen Hartman Salvatore tuinstoel
De Hartman verstelbare tuinstoel Salvatore heeft een stevig frame van aluminium. Tussen het aluminium frame is het textileen doek gespannen. Dankzij de voorgevormde rugleuning geniet je van optimaal comfort. De rugleuning is in verschillende standen verstelbaar zodat je altijd jouw favoriete positie aan kunt nemen. De combinatie van aluminium textileen zorgen ervoor dat de standenstoel erg onderhoudsvriendelijk is.
Deze 7-delige tuinset bestaat uit:
6x Hartman Salvatore verstelbare tuinstoel
1x Baltimor tuintafel 220 x 100 cm.
 
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal