Hartman Sophie/Baltimor 180 cm. tuinset – 5-delig

996.00

Artikelnummer: 9a29e7924415 Categorieën: ,

Beschrijving

Hartman Sophie Element diningstoelen en Baltimor Tuintafel
Op zoek naar een tuinset die lekker zit met onderhoudssvrij is? Dan is de Sophie/Baltimor dining tuinset een absolute aanrader. Deze Hartman tuinstoel wordt gekenmerkt door de moderne vormgeving en een ergonomisch zitcomfort. Dankzij de voorgevormde kuip zit je altijd lekker. In deze samenstelling met de Baltimor eettafel staat deze set altijd als een plaatje in je tuin of op je terras!
Eigenschappen Hartman Sophie Element dining armstoel – Xerix
Dit is de Sophie Element tuinstoel met aluminium onderstel van het bekende merk Hartman. De Sophie stoel kenmerkt zich namelijk door zijn mooie vormgeving en het goede zitcomfort. Het zitcomfort zou je zelfs nog kunnen verhogen met een bijpassend kussentje die los bij de stoel kan worden aangeschaft. De vierkante vormgeving van de poten, wijzen de stoelen op het type ‘Element’. De kunststof kuip is voorgevormd, dit zorgt ervoor dat de stoel een ergonomisch zitcomfort biedt en daardoor dus erg lekker zit. Het frame van de Hartman Sophie Element stoel is gemaakt van Aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen omdat dit sterk en onderhoudsvriendelijk is! Het frame is Xerix gecoated zodat het mooi aansluit bij de kunststof grijze kuip.
Eigenschappen Baltimor tuintafel
De Baltimor tuintafel biedt met zijn lengte van 180 cm. Plaats aan 4 personen. Je kan eventueel met 6 personen dineren door gebruik te maken van de kopse kanten van de tafel. Het frame van de Baltimor tuintafel is vervaardigd uit aluminium en behandeld met een beschermende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Voordeel van aluminium is dat het weinig onderhoud nodig heeft, licht in gewicht is en niet kan verroesten. Het tafelblad van de Baltimor tuintafel is gemaakt van “”ceramic on glass””. Dit is een keramiek laagje dat op een geharde glasplaat wordt aangebracht. Beide materialen zijn bestand tegen diverse weersinvloeden en perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. Wanneer het tafelblad vies is geworden kun je deze het beste schoonmaken met water en een zachte doek. Voor een grote schoonmaakbeurt kun je een neutraal reinigingsmiddel toevoegen. Gebruik voor het schoonmaken nooit schuurmiddelen zoals een schuursponsje. Dit kan namelijk vegen en vlekken veroorzaken die er niet meer uit gaan. Gebruik nooit een hogedrukreiniger. Door de hoge waterdruk kan het materiaal aangetast worden.
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal