Hartman Sophie Element/GI Trinxa ronde tuinset – Ø148 cm.

1,544.00

Artikelnummer: 8ea4836aed4e Categorieën: ,

Beschrijving

Hartman Sophie Element/GI Trinxa ronde tuinset – Ø148 cm.
Met deze tuinset heb je een moderne uitstraling en geen zorgen om onderhoud. Een ideale samenstelling! De Sophie tuinstoelen van Hartman zijn gemaakt van kunststof en aluminium. Beide materialen zijn onderhoudsvrij, op een sporadisch doekje voor het vuil na. Door de voorgevormde zitkuip zitten deze stoelen ook nog eens heel goed! Dit zitcomfort is nog te verhogen door middel van een zitkussen van Hartman. De Trinxa tuintafel van Garden Impressions is de blikvanger van het geheel. Met een zeldzaam onderstel als deze steel je echt de show! De ronde vorm met houtlook zorgt ook nog eens voor een gezellige sfeer. Wat wil je nog meer? Bestellen kan direct online, deze set wordt gratis bij je thuisbezorgd! Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 
Eigenschappen Hartman Sophie Element dining armstoel
Dit is de Sophie Element tuinstoel met aluminium onderstel van het bekende merk Hartman. Zoek je een leuke stoel die lekker zit en onderhoudsvrij is? Dan is deze stoel perfect! De Sophie stoel kenmerkt zich namelijk door zijn mooie vormgeving en het goede zitcomfort. Het zitcomfort zou je zelfs nog kunnen verhogen met een bijpassend kussentje die los bij de stoel kan worden aangeschaft. De vierkante vormgeving van de poten, wijzen de stoelen op het type ‘Element’. De kunststof kuip is voorgevormd, dit zorgt ervoor dat de stoel een ergonomisch zitcomfort biedt en daardoor dus erg lekker zit. Het frame van de Hartman Sophie Studio aluminium stoel is gemaakt van Aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen omdat dit sterk en onderhoudsvriendelijk is! Het frame is Xerix gecoated zodat het mooi aansluit bij de kunststof grijze kuip.
Eigenschappen Trinxa tuintafel rond
De Garden Impressions Trinxa tuintafel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het frame van de ronde tuintafel is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een beschermende poedercoating. Aluminium heeft een lange levensduur en is super sterk. Het onderstel en tafelblad zijn bekleed met Imowood planken. Dit materiaal is een stevig kunststof welke afgewerkt is met een coating met een niet van echt te onderscheiden houtnerf. Hierdoor lijken de planken op écht teakhout. Het voordeel hiervan is dat je er geen onderhoud aan hebt. De planken kunnen niet gaan rotten en hoeven verder niet behandeld te worden met olie. Het tafelblad is eenvoudig af te nemen met een sopje en een zachte doek.
Deze tuinset bestaat uit:
6x Hartman Sophie Element tuinstoel – antraciet
1x Garden Impressions Trinxa ronde tuintafel – Ø148 cm.
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal