Taste Belmond / GI Edison 220×115 cm. – ovale tuinset

1,589.00

Artikelnummer: 04960f7b3093 Categorieën: ,

Beschrijving

Hartman Milaan/GI Edison 220×115 cm. – ovale tuinset – verstelbaar
Heb je moeite met kiezen tussen comfortabel dineren en heerlijk ontspannen? Dan is deze Milaan/Edison tuinset een goede keuze voor jou! De Milaan tuinstoel van Hartman is een verstelbare tuinstoel, waardoor je altijd jouw perfecte zithouding kunt vinden. Zet de stoel voor het eten in actieve stand, en ga achterover liggen om uit te buiken. Door het textileen is het zitcomfort hoog. De Edison tuintafel van Garden Impressions zorgt ervoor dat dit een echte eyecatcher is. Het tafelblad met houtlook geeft een prachtige uitstraling en heeft een unieke ovale vorm. Het industriële onderstel maakt het plaatje helemaal af. Wil jij ook dineren én ontspannen? Bestel dan direct online! 
Eigenschappen Hartman Milaan verstelbare tuinstoel
Hartman staat bekend om zijn kwalitatieve stoelen, waar de Milaan één van is. Deze exclusieve stoel is voorzien van een prachtige afwerking en natuurlijk een optimaal zitcomfort. Deze standenstoel heeft een actieve zit met de rugleuning omhoog en kan ook gemakkelijk in een relax stand geplaatst worden. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium met een beschermende coating. Met deze coating krijgt deze stoel ook zijn mooie kleur die Xerix wordt genoemd. Het rug- en zitgedeelte is gemaakt van textileen. Een comfortabel materiaal dat tegen de weersinvloeden kan. Voor extra comfort is het mogelijk om tuinstoelkussens voor deze stoel aan te schaffen! 
Eigenschappen Edison ovale tuintafel
Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een coating. Door deze coating wordt het onderstel kras- en stootvast en heeft het zijn mooie antraciete kleur gekregen. Aluminium wordt veel gebruikt in de tuinmeubelbranche omdat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij is. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood. De polywood latten zijn in een ovale vorm over het frame gelegd. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Het voordeel van dit materiaal is dat het niet gaat 'werken' zoals echt hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.
Deze set bestaat uit:
6x Verstelbare tuinstoel Hartman Milaan
1x tuintafel Garden Impressions Edison ovaal 220 x 115 cm.
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal