Hartman Napoli/Benevento 240×110 cm. – Deens ovale tuinset

1,895.00

Artikelnummer: eb22b69d0466 Categorieën: ,

Beschrijving

Hartman Napoli/Benevento 240×110 cm. – Deens ovale tuinset – verstelbaar
Haal het beste uit je buitenruimte met deze prachtige Deense ovale Benevento/Napoli tuinset van Hartman. Het elegante ontwerp van de Benevento tuintafel met zijn keramische tafelblad en semi ovale vorm is een lust voor het oog en brengt een vleugje Scandinavische stijl naar je tuin. De Hartman Napoli tuinstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en textileen. Hierdoor zijn ze licht van gewicht, opvouwbaar en verstelbaar voor maximaal comfort. Deze tuinset biedt een perfecte mix van duurzaamheid, stijl en comfort, en zal zeker indruk maken op je gasten tijdens gezellige buitenmaaltijden. Maak van je tuin een oase van rust en geniet van heerlijke zomerdagen met deze prachtige tuinset. Bestel nu en geniet van jarenlang plezier in eigen tuin!
Eigenschappen Hartman Napoli verstelbare tuinstoel
Verstelbare tuinstoel Napoli is de verstelbare tuinstoel van het bekende tuinmeubelmerk Hartman. De Napoli standenstoel is een perfect geschikt om heerlijk aan tafel te dineren maar, met de verstelbare rugleuning ook heerlijk om lekker te relaxen in je tuin of op je balkon. Deze verstelbare tuinstoel heeft een stevig aluminium frame, tussen dit frame is een stevig textileen doek gespannen. Dit doek zorgt ervoor dat de stoel erg lekker zit. De stoel is in meerder standen te stellen zodat deze perfect geschikt is om in te dineren en na het eten lekker in de relax stand te zetten. Het textileen doek is erg gemakkelijk schoon te maken. Kortom een onderhoudsvriendelijke tuinstoel die ook nog eens lekker zit!
Eigenschappen Benevento tuintafel Deens ovaal
De Hartman Benevento tuintafel heeft een prachtig Deens ovale vorm met een antracietkleurig, 1 cm dik keramisch tafelblad en een stevig aluminium tafelonderstel. Het keramische blad is niet alleen zeer duurzaam en krasbestendig, maar ook onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Aluminium is ook gemakkelijk te onderhouden en roest niet. Om de levensduur van je tafel te verlengen, raden we aan om de tafel regelmatig schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en water, en deze af te drogen met een zachte doek. Door de afmeting van 240×110 cm. Kan je met gemak met 6 personen aanschuiven. 
Deze set bestaat uit: 
6x Hartman Napoli verstelbare tuinstoel 
1x Hartman Benevento Deens ovale tuintafel
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal