Hartman Sophie Studio French Green/Bella 220×95 cm. – 7-delige tuinset

1,344.00

Artikelnummer: 9d7d32bc9bfa Categorieën: ,

Beschrijving

Sophie Studio French Green/Bella 220×95 cm. – 7-delige tuinset
Heb jij de wens om een moderne tuinset met frisse uitstraling in jouw tuin te plaatsen? Wacht dan niet langer en bestel deze Sophie Studio/Bella tuinset! De Sophie Studio tuinstoelen van Hartman worden geleverd in de kleur 'French Green', een mintgroene kleur die een verfrissende uitstraling heeft. De kuip heeft niet alleen een leuke kleur, hij zit ook nog eens heel lekker! Dit komt door de voorgevormde kuip. De kunststof kuip rust op de zwarte poten, die perfect combineren bij het frame van de tuintafel. De Bella tuintafel heeft namelijk ook een ronde afwerking op de poten in zwarte kleur. Bovenop het frame rust het teakhouten tafelblad. Dit tafelblad bestaat uit meerdere teakhouten latjes, wat een unieke uitstraling geeft! Deze tuinset is direct online te bestellen.
Eigenschappen Hartman Sophie Studio dining armstoel
De Sophie Studio tuinstoel van Hartman is een leuke stoel die onderhoudsvrij is. De Sophie stoel kenmerkt zich door haar mooie vormgeving en het goede zitcomfort. De ronde vormgeving van de poten wijzen op het type 'Studio'. De kunststof kuip is voorgevormd, dit zorgt ervoor dat de stoel een ergonomisch zitcomfort biedt en daardoor dus erg lekker zit. Het frame van de Hartman Sophie Studio aluminium stoel is gemaakt van Aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen omdat dit sterk en onderhoudsvriendelijk is! Het frame van deze tuinstoel heeft de kleur 'Carbon Black' dat perfect past bij de kuip in de kleur 'French Green'. 
Eigenschappen Bella tuintafel van hout
De Bella tuintafel wordt gekenmerkt door het minimalistische design van de mooie zwarte poten. Het onderstel is gemaakt van staal en afgewerkt met een zwarte coating. Het frame heeft een bijzonder design, waardoor de tafel direct opvalt! Het tafelblad is gemaakt van kleine teakhouten latten. Deze dunne latten zorgen ervoor dat het minimalistische helemaal wordt doorgetrokken. Teakhout heeft van nature de eigenschap om nog door te werken. Het houten tafelblad zal hierdoor nog gaan vergrijzen. Mocht je liever de originele kleur willen behouden raden wij aan om het tafelblad te behandelen met een teak protector. Om ervoor te zorgen dat je tafel vuil- en waterafstotend wordt kan je een teak shield gebruiken. Teakhout heeft de mogelijkheid nodig om te ademen. Wij raden hierdoor af om de tafel af te dekken met een afdekhoes.
Deze 7-delige tuinset bestaat uit:
6x Hartman Sophie Studio tuinstoel – French Green
1x Bella tuintafel 220×95 cm.
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal