Hartman Sophie Studio Moss Green/Bella 220×95 cm. – 7-delige tuinset

1,344.00

Artikelnummer: 18ce48167a53 Categorieën: ,

Beschrijving

Sophie Studio Moss Green/Bella 220×95 cm. – 7-delige tuinset
Deze Sophie Studio/Bella tuinset voor 6 personen is perfect wanneer je een moderne tuinset met een stoer tintje zoekt. De Sophie Studio tuinstoelen van Hartman zorgen voor dat stoere tintje. Dit komt door de kunststof kuipen in de donker groene tint. Deze tuinstoelen zitten ook nog eens perfect door de voorgevormde kuip. De stoelpoten hebben een ronde afwerking en een zwarte kleur. Dit past perfect bij de Bella tuintafel. Het smalle design van het onderstel zorgt voor een mooie minimalistische uitstraling. Het teakhouten tafelblad in smalle latten voegt hier alleen maar aan toe! Door de lengte van 220 cm. Kan je met 6 personen aanschuiven. Eventueel kan je twee extra zitplaatsen creëren door gebruik te maken van de kopse kanten. Weet jij al met wie jij gaat tafelen? Bestel dan direct online! 
Eigenschappen Hartman Sophie Studio dining armstoel
De Sophie Studio tuinstoel van Hartman is een leuke stoel die onderhoudsvrij is. De Sophie stoel kenmerkt zich door haar mooie vormgeving en het goede zitcomfort. De ronde vormgeving van de poten wijzen op het type 'Studio'. De kunststof kuip is voorgevormd, dit zorgt ervoor dat de stoel een ergonomisch zitcomfort biedt en daardoor dus erg lekker zit. Het frame van de Hartman Sophie Studio aluminium stoel is gemaakt van Aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen omdat dit sterk en onderhoudsvriendelijk is! Het frame van deze tuinstoel heeft de kleur 'Carbon Black' dat perfect past bij de kuip in de kleur 'Moss Green'. 
Eigenschappen Bella tuintafel van hout
De Bella tuintafel wordt gekenmerkt door het minimalistische design van de mooie zwarte poten. Het onderstel is gemaakt van staal en afgewerkt met een zwarte coating. Het frame heeft een bijzonder design, waardoor de tafel direct opvalt! Het tafelblad is gemaakt van kleine teakhouten latten. Deze dunne latten zorgen ervoor dat het minimalistische helemaal wordt doorgetrokken. Teakhout heeft van nature de eigenschap om nog door te werken. Het houten tafelblad zal hierdoor nog gaan vergrijzen. Mocht je liever de originele kleur willen behouden raden wij aan om het tafelblad te behandelen met een teak protector. Om ervoor te zorgen dat je tafel vuil- en waterafstotend wordt kan je een teak shield gebruiken. Teakhout heeft de mogelijkheid nodig om te ademen. Wij raden hierdoor af om de tafel af te dekken met een afdekhoes.
Deze 7-delige tuinset bestaat uit:
6x Hartman Sophie Studio tuinstoel – Moss Green
1x Bella tuintafel 220×95 cm.
.

Extra informatie

Aanbieder

Kleur

Merk

Materiaal